PASEN

LUXE VLEES

SPECIALITEITEN VAN DE MEESTERSLAGER

Mooi vlees verdient een hoofdrol tijdens het Paasdiner. Branche erkende meesterslager Dennis van Dun maakt de mooiste selectie voor een culinair thuisdiner. Bekijk ons uitgebreide aanbod rundvlees, dry aged specialiteiten, kalfsvlees, (Hollands) lamsvlees, kip en varkensvlees. Ook voor een gezellige gourmet- of fondue-avond stellen we de lekkerste schalen voor u samen.

SUCCESRECEPT
GOURMET

GOURMET & FONDUE

Uitgebreid tafelen en slow cooking, zonder zelf uren in de keuken door te brengen? Dan kiest u natuurlijk voor een gezellig avondje gourmet, fondue of teppanyaki. Met al die heerlijke soorten vlees, sausjes en bijgerechten is het meteen een groot feest op tafel. Dat wordt genieten!

DRY AGED SPECIALITEITEN

Cote de Boeuf dry agedmin. 800 g.Meesterlijke steak, zonder botBereidingsadvies >
Cote a l’os dry agedmin. 700 g.De kotelet van het rund
Entrecote dry agedmin. 400 g.Een steak van de rugfilet
Sukadesteak (flat iron) dry agedmin. 400 g.Sukade gerijpt op het schouderblad. Grillen als biefstuk
Een mooie start van het voorjaar betekent wellicht een mogelijkheid om de BBQ weer aan te steken. Onze meesterselectie bevat onder andere dry aged-vlees wat we onder gecontroleerde omstandigheden laten rijpen in onze glazen koelcel. Dit zorgt voor een optimale smaak en malsheid. Prachtige stukken vlees om de show mee te stelen.

MEESTERSELECTIE
DRY AGED

HET MOOISTE
RUNDVLEES

RUNDVLEES

Runderhaas/Tournedos De lekkerste van de Langstraat!Bereidingsadvies >
Kogelbiefstuk Botermals en smaakvolBereidingsadvies >
Biefstuk Tagliata± 375 g.Mooie biefstuk voor 2 personen compleet met rucola, parmezaan en balsalmicoBereidingsadvies >
Diamanthaas± 600 g.Het malse ‘haasje’ uit de schouder
Beeftips black garlic± 500 g.Malse biefstukpuntjes in een zachte marinade van gefermenteerde knoflook. Met gratis bakje saus
Staartstukmin. 500 g.Door de rijping een boterzachte rosbief met een randje vet
Bavettemin. 500 g.Biefstuk met bite, prachtig voor de BBQ of om in de pan te bakken
Dik stuk van de nek Mager draadjesvlees
Rosbiefrollademin. 750 g. Om rosé te garen
Stoofrollademin. 750 g. Om te stoven
Ribeye Nieuw-Zeeland± 350 g.

KALFSVLEES

Cote de veaumin. 500 g.Kalfskotelet, speciale selectie voor de BBQ
Kalfsentrecotemin. 250 g.Met een mooi randje vet
Kalfsoester Of kalfsfricandeau als groot stuk
Truffel-geschnetzelte kalf Malse kalfsschnitzeltjes met truffel
Italiaanse kalfsroerbak Malse kleine kalfsschnitzeltjes gemarineerd op Italiaanse wijze

BURGERS

Dry aged burger150 g.Pure burger van gerijpt rundvlees
Hugo hamburger150 g.Klassieker van rund- en kalfsvlees
DoB burger Chipotle150 g.Van Duke of Berkshirevarken met een vleugje gerookte peper

DELICATE
SMAKEN

BIJZONDER
FEESTELIJK

LAMSVLEES

Lamshaas± 60 g.Boterzacht, Provençaals gemarineerd
Lamsrack± 40 g.Gemarineerd met een zachte Griekse marinade
Lamsboutrollade± 1500 g.

KIP LABEL ROUGE***

Hoevekip heel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *± 1600 g.De ‘echte’ boerenscharrelkip
Kipfilet met vel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *per 2 stuksDe ‘echte’ boerenscharrelkipfilet

Wist u dat...

...we al meer dan 25 jaar samenwerken met poeliersbedrijf Van Berkel in Loon op Zand? In nauw overleg met onze slagers koos Van Berkel voor Gildehoen, een sterk Hollands ras. Eigenaren Hans en Ellen van Berkel brengen de kippen in alle rust groot. In hun prachtige, hypermoderne stallen hebben de kippen echt alle ruimte om te scharrelen en te spelen. De rust en aandacht vormen de basis voor smaakvol vlees dat de Van Roessel-garantie met recht verdient.

PAAS
KLASSIEKERS

EXCLUSIEF
VARKENSVLEES

iberico varkensvlees

Secreto de Bellota Iberico± 350 g.Bijzonder stukje uit de schouder. Heerlijk om te grillen
Pluma de Bellota Iberico± 250 g.Mals stukje uit de nek. Ook heerlijk van de BBQ
Presa de Bellota Iberico± 650 g.Groter stukje uit de nek voor 3 a 4 personen op 180°C
Filet de Bellota Iberico± 125 g. Rugfilet van het Iberico varken

Duke of Berkshire varkensvlees

Van oorsprong is DoB een Engels varkensras dat wat in de vergetelheid was geraakt. De Brabantse dierenarts Kees Scheepens brengt het ras nu met veel zorg groot. Voor de vleeskenners en -liefhebbers: In Japan heet dit Kurobuta: dit is het exclusieve ‘Wagyuvlees’ onder de varkens! Het vlees heeft een mooie marmering van het vet, is heerlijk sappig en heeft een zeer delicate smaak. Vraag onze slagers om advies en beschikbaarheid.

VARKENSVLEES

Lentehaasjebakje voor 2 personenOvenklare varkenshaasmedaillons in rodewijnsaus met champignons en roomkaas
Varkensfiletrollademin. 1000 g.Mager
Varkensrollademin. 1000 g.Licht doorregen
Mini beenhammetje± 1000 g.Voorgegaard
Varkenshaas

WARME SAUZEN

Rodeportsausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade
Kreeftensausbakje 200 g.Heerlijk bij diverse vissoorten, kalfsvlees en pastagerechten
Rodewijnsjalottensausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en biefstuk
Truffel-portjusbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en tournedos
Peper-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij Cote de boeuf en biefstuksoorten
Bearnaisesausbakje 200 g.Klassieke saus bij tournedos en dry aged vlees
Champignon-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij varkenshaas en kalfsoester
Jus de veau / kalfsfondbakje 200 g.Huisgemaakt, dé basis voor uw zelfgemaakte saus

KOUDE SAUZEN

Truffelmayonaisebakje 150 g.
Aiolibakje 150 g.
Knoflooksausbakje 150 g.
Spareribsausbakje 150 g.
Kerriesausbakje 150 g.
Wereldsausbakje 150 g.
Duizendeilandensausbakje 150 g.
Hamburgersausbakje 150 g.
Kruidenboterbakje 150 g.