KERST
LUXE VLEES
SPECIALITEITEN VAN DE MEESTERSLAGER
Mooi vlees verdient een hoofdrol tijdens het kerstdiner. Branche erkende meesterslager Dennis van Dun maakt de mooiste selectie voor een culinair thuisdiner. Bekijk ons uitgebreide aanbod rundvlees, dry aged specialiteiten, kalfsvlees, lam, kalkoen, kip, wild en varkensvlees. Ook voor een gezellige gourmet- of fondue-avond stellen we de lekkerste schalen voor u samen.
GOURMET & FONDUE
Uitgebreid tafelen en slow cooking, zonder zelf uren in de keuken door te brengen? Dan kiest u natuurlijk voor een gezellig avondje gourmet, fondue of teppanyaki. Met al die heerlijke soorten vlees, sausjes en bijgerechten is het meteen een groot feest op tafel. Dat wordt genieten!
DRY AGED SPECIALITEITEN
Naast onze Hollands Luxe – selectie hebben we ook nog diverse andere bijzondere runderrassen op voorraad, zoals grasgevoerd Rubia Gallega of Black Angus. Vraag onze slagers om advies.
Japans Wagyu uit Kagoshima
Dit keizerlijke vlees wordt geroemd om zijn excellente smaak. Het is full blood Japans Wagyu van de hoogste kwaliteit met een fantastische marmering. Geniet van de meesterlijke smaaksensatie en luxe beleving van dit unieke vlees.