PASEN
LUXE VLEES
SPECIALITEITEN VAN DE MEESTERSLAGER
Mooi vlees verdient een hoofdrol tijdens het Paasdiner. Branche erkende meesterslager Dennis van Dun maakt de mooiste selectie voor een culinair thuisdiner. Bekijk ons uitgebreide aanbod rundvlees, dry aged specialiteiten, kalfsvlees, (Hollands) lamsvlees, kip en varkensvlees. Ook voor een gezellige gourmet- of fondue-avond stellen we de lekkerste schalen voor u samen.
GOURMET & FONDUE
Uitgebreid tafelen en slow cooking, zonder zelf uren in de keuken door te brengen? Dan kiest u natuurlijk voor een gezellig avondje gourmet, fondue of teppanyaki. Met al die heerlijke soorten vlees, sausjes en bijgerechten is het meteen een groot feest op tafel. Dat wordt genieten!
DRY AGED SPECIALITEITEN
Cote a l’os dry agedmin. 700 g.De kotelet van het rund
Entrecote dry agedmin. 400 g.Een steak van de rugfilet
Sukadesteak (flat iron) dry agedmin. 400 g.Sukade gerijpt op het schouderblad. Grillen als biefstuk
Japans Wagyu uit Kagoshima
Voor de absolute fijnproevers hebben we iets heel bijzonders: Ribeye WAGYU A5.
Dit keizerlijke vlees wordt geroemd om zijn excellente smaak. Het is full blood Japans Wagyu van de hoogste kwaliteit met een fantastische marmering. Geniet van de meesterlijke smaaksensatie en luxe beleving van dit unieke vlees.
MEESTERSELECTIE
DRY AGED
HET MOOISTE
RUNDVLEES
RUNDVLEES
Biefstuk Tagliata± 375 g.Mooie biefstuk voor 2 personen
compleet met rucola, parmezaan en
balsalmicoBereidingsadvies >
Diamanthaas± 600 g.Het malse ‘haasje’ uit de schouder
Beeftips black garlic± 500 g.Malse biefstukpuntjes in een zachte
marinade van gefermenteerde knoflook.
Met gratis bakje saus
Staartstukmin. 500 g.Door de rijping een boterzachte rosbief
met een randje vet
Bavettemin. 500 g.Biefstuk met bite, prachtig voor de
BBQ of om in de pan te bakken
Dik stuk van de nek Mager draadjesvlees
Rosbiefrollademin. 750 g. Om rosé te garen
Stoofrollademin. 750 g. Om te stoven
Ribeye Nieuw-Zeeland± 350 g.
KALFSVLEES
Cote de veaumin. 500 g.Kalfskotelet, speciale selectie voor de BBQ
Kalfsentrecotemin. 250 g.Met een mooi randje vet
Kalfsoester Of kalfsfricandeau als groot stuk
Truffel-geschnetzelte kalf Malse kalfsschnitzeltjes met truffel
Italiaanse kalfsroerbak Malse kleine kalfsschnitzeltjes
gemarineerd op Italiaanse wijze
BURGERS
Dry aged burger150 g.Pure burger van gerijpt rundvlees
Hugo hamburger150 g.Klassieker van rund- en kalfsvlees
Pork burger Chipotle150 g.Van Brabants Weidevarken met een vleugje gerookte peper
DELICATE
SMAKEN
BIJZONDER
FEESTELIJK
LAMSVLEES
Lamshaas± 60 g.Boterzacht, Provençaals gemarineerd
Lamsrack± 40 g.Gemarineerd met een zachte Griekse
marinade
Lamsboutrollade± 1500 g.
KIP LABEL ROUGE***
Hoevekip heel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *± 1600 g.De ‘echte’ boerenscharrelkip
Kipfilet met vel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *per 2 stuksDe ‘echte’ boerenscharrelkipfilet
Wist u dat...
...we al meer dan 25 jaar samenwerken met
poeliersbedrijf Van Berkel in Loon op Zand?
In nauw overleg met onze slagers koos Van Berkel voor
Gildehoen, een sterk Hollands ras. Eigenaren Hans en
Ellen van Berkel brengen de kippen in alle rust groot.
In hun prachtige, hypermoderne stallen hebben de
kippen echt alle ruimte om te scharrelen en te spelen.
De rust en aandacht vormen de basis voor smaakvol
vlees dat de Van Roessel-garantie met recht verdient.
PAAS
KLASSIEKERS
EXCLUSIEF
VARKENSVLEES
iberico varkensvlees
Secreto de Bellota Iberico± 350 g.Bijzonder stukje uit de schouder. Heerlijk om te grillen
Pluma de Bellota Iberico± 250 g.Mals stukje uit de nek. Ook heerlijk van de BBQ
Presa de Bellota Iberico± 650 g.Groter stukje uit de nek voor 3 a 4 personen op 180°C
Filet de Bellota Iberico± 125 g. Rugfilet van het Iberico varken
De trots van Spanje: Iberico Bellota
Iberico Bellota is de absolute top onder de Iberico-soorten. Er is weliswaar volop Iberico-vlees verkrijgbaar, maar de kwaliteit van Bellota is onovertroffen. Dit is het allerlekkerste varkensvlees dat ter wereld verkrijgbaar is. Hoewel ons uitgangspunt is om zoveel mogelijk lokaal en regionaal in te kopen, maken we voor unieke producten graag een uitzondering.
VARKENSVLEES
Lentehaasjebakje voor 2 personenOvenklare varkenshaasmedaillons in
rodewijnsaus met champignons en
roomkaas
Varkensfiletrollademin. 1000 g.Mager
Varkensrollademin. 1000 g.Licht doorregen
Mini beenhammetje± 1000 g.Voorgegaard
Varkenshaas
WARME SAUZEN
Rodeportsausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade
Kreeftensausbakje 200 g.Heerlijk bij diverse vissoorten, kalfsvlees en pastagerechten
Rodewijnsjalottensausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en biefstuk
Truffel-portjusbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en tournedos
Peper-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij Cote de boeuf en biefstuksoorten
Bearnaisesausbakje 200 g.Klassieke saus bij tournedos en dry aged vlees
Champignon-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij varkenshaas en kalfsoester
Jus de veau / kalfsfondbakje 200 g.Huisgemaakt, dé basis voor uw zelfgemaakte saus
KOUDE SAUZEN
Truffelmayonaisebakje 150 g.
Aiolibakje 150 g.
Knoflooksausbakje 150 g.
Spareribsausbakje 150 g.
Kerriesausbakje 150 g.
Wereldsausbakje 150 g.
Duizendeilandensausbakje 150 g.
Hamburgersausbakje 150 g.
Kruidenboterbakje 150 g.