PAASONTBIJT

OF KIEST U VOOR EEN BRUNCH?

EEN LUXE PAASONTBIJT OF UITGEBREIDE BRUNCH

Pasen begint natuurlijk met een feestelijk verwenontbijt of – bijvoorbeeld met familie of vrienden – een uitgebreide brunch. Met een gezellig gedekte tafel gevuld met héél veel lekkers van Van Roessel is dit de allerbeste start van een fijn paasfeest.

WAT EEN FIJNE
START VAN DE DAG

KOUDE SCHOTELS

Als u graag geniet van een luxe ontbijt of lunch tijdens het paasweekend, maar weinig tijd heeft voor uitgebreide voorbereidingen, zijn onze luxe koude schotels een slimme keuze. Prachtig opgemaakt en direct te serveren.  U hoeft alleen nog maar te zorgen voor een gedekte tafel, wat een fijne en feestelijke invulling van heerlijke Paasdagen! Maak uw keuze uit drie mooie schotels, ieder rijkelijk gevuld en met zorg vers voor u opgemaakt.

LEKKERS UIT DE OVEN

Pinsa Pepperoniper stukEen luchtige bodem op basis van zuurdesem met onze huisgemaakte Pepperoni
Pinsa Parmahamper stukEen luchtige bodem op basis van zuurdesem met originele Parmaham
Worstenbrood6 stuks
Mini-worstenbrood10 stuks
Kalfsvleesragoutbakje 500 g.Huisgemaakt met champignons en zilveruitjes
Rundvleesragoutbakje 500 g.Huisgemaakt van ons luxe rundvlees
Pasteitjesper 4 stuksAmbachtelijk, met roomboter
Saucijzenbroodjesper 2 stuks
Mini quicheper 6 stuksDiverse smaken

Meesterslager Dennis van Dun

"Kent u het verhaal van onze worstenbroodjes? Het is écht een familieverhaal. Mijn vader Jan van Dun was een kleinzoon van de bekende Waalwijkse bakker Pulles-Heesbeen. Als jochie werkte mijn vader graag mee in de bakkerij, maar uiteindelijk koos hij voor het slagersvak. Jaren later kreeg mijn vader het recept van zijn opa Pulles weer in handen. Inmiddels maken wij alweer zo’n veertig jaar worstenbroodjes volgens dit familierecept. We koesteren het met trots, zeker omdat het een fijne herinnering oproept aan mijn vader en leermeester. Bijzonder: het recept wordt door vakgenoten nog altijd met goud bekroond!"

VLEESWAREN

Handgesneden beenhamper 100 g.Onze topper bij asperges!
Porchetta Brabanteper 100 g.Rollade van Brabants Weidevarken naar Italiaans recept
Brabantse plaathamper 100 g.Klassieker uit de streek. Kampioen vakwedstrijd Streekproducten
Gebraden rosbiefper 100 g.Rijk van smaak, van onze eigen runderen
Gebraden kalfsribper 100 g.Tip: ook heerlijk als Vitello Tonnato
Gebraden ribeyeper 100 g.Met peper en knoflook
Rosbief Zweisimmenper 100 g.Rosé gebraden lende met Zwitserse kruiden
Filet de boeufper 100 g.Gepekelde runderfilet met frisse kruiding. Mooi voor amuse of salade
Gekookte boerenhamper 100 g.Licht gerookt
Brabants gehaktbroodper 100 g.Gehakt met ui, ouderwets lekker
Rookvleesper 100 g.Van onze vertrouwde kwaliteit rundvlees. Met goud bekroond!
Spierrookvleesper 100 g.Licht gezouten
Achterhamper 100 g.Gegaard in eigen bouillon. Met goud bekroond!
Grillhamper 100 g.Mager en sappig
Traaggegaard spek per 100 g.Buikspek van het Brabants Weidevarken
Gebraden fricandeauper 100 g.Gemaakt volgens traditioneel recept
Gebraden kipfiletper 100 g.Huisgemaakt, vol van smaak
Gerookte kipfiletper 100 g.Tip: ook lekker voor een salade
Boterhamworst blikper 100 g.Beroemd in de Langstraat!
Brabantse boterhamworstper 100 g.Fijn en licht gerookt
Gekookte worstper 100 g.Ook kinderen zijn er dol op!
Leverkaasper 100 g.Zeer zacht
Snijworstper 100 g.Specialiteit van onze slagers!
Kipcervelaatper 100 g.100% kip, (h)eerlijke smaak
Gebraden gehaktper 100 g.Naar familierecept

FEESTELIJK
VERWENONTBIJT

Dennis van Dun

‘Als ambachtelijke slagerij maken wij vrijwel alle vleeswaren en worstsoorten in eigen huis en dat is bijzonder. Veel van onze specialiteiten worden naar receptuur van mijn familie gemaakt, van generatie op generatie doorgegeven. Dat onze vleeswaren regelmatig met goud worden bekroond is voor ons een fantastische waardering. En voor u de garantie dat u altijd kiest voor de állerbeste kwaliteit.’

DELICATESSEN EN PATÉ

Filet Americainbakje 150 g.Naar authentiek familierecept
Filet Bourgognebakje 150 g.Met uitjes
Filet Martinobakje 150 g.Licht pikant, met uitjes, augurk en mosterd
Tapenade van rundvleesbakje 150 g.
Roompatéplak 150 g.
Cranberrypatéplak 150 g.
Lentepatéplak 150 g.Authentieke grove paté met lente-ui, appelstroop en stukjes appel
Gebakken paté plak 150 g.Authentieke paté van Brabants Weidevarken
Terrine van de Meesterplak 150 g.Kruidige terrine van vlees van onze Weidevarkens. Ouderwets met een moderne twist

SALADES

Paassalade met gepocheerde zalmbakje 150 g.
Gerookte zalmsaladebakje 150 g.
Zomerse tonijnsaladebakje 150 g.
Pulled porksaladebakje 150 g.
Japanse Kipbakje 150 g.
Vitello tonnato saladebakje 150 g.
Amsterdamse vleessaladebakje 150 g.
Garnalenkreeftsaladebakje 150 g.
Krabsaladebakje 150 g.
Zalmsaladebakje 150 g.
Tonijnsaladebakje 150 g.
Kip Black Garlicbakje 150 g.
Kip-kerriesaladebakje 150 g.
Eitje-preitjesaladebakje 150 g.
Eiersaladebakje 150 g.
Huzarensaladebakje 500 g.

VERS GEBAKKEN
BROOD

BROOD

In onze winkel is het vertrouwde assortiment van Bakkerij Bierman verkrijgbaar. Voor de paasdagen aangevuld met feestelijke broodspecialiteiten.


Tevens hebben we prachtige zuurdesembroden van van Landwaart Culinair, waaronder rustiek bol, landbrood en stokbrood desem.